Μήπως στην προσπάθεια να γίνεις μαμά, νιώθεις το σεξ να μοιάζει σα… δουλειά;

Το να βάλεις τη σεξουαλική σου ζωή σε ένα «καλούπι» και να έρχεσαι σε επαφή με το σύντροφο σου με βάση το πρόγραμμα του εμμηνορυσιακού σου κύκλου, είναι πολύ πιθανό να σε κουράσει. Οι προγραμματισμένες σεξουαλικές επαφές με στόχο να πετύχεις τις λεγόμενες «γόνιμες» ημέρες, εκτός του ότι θα σε αγχώσουν, μπορεί να σε απομακρύνουν και από το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στην περίπτωση που ο κύκλος σου δεν είναι απόλυτα σταθερός είναι πολύ πιθανό οι υπολογισμοί σου να είναι λάθος και τελικά έτσι να «χάνεις» την ωορρηξία σου.

Και επειδή σίγουρα θες να διατηρήσεις την ερωτική φλόγα και στις προσπάθειες σας να γίνεται γονείς, ακολούθησε 4 βασικά βήματα και θα βγεις κερδισμένη.

[mks_icon icon=»fa-check» color=»#f438d8″ type=»fa»] Μην παραλείπεις την απόλαυση

Οι περισσότερες γυναίκες που προσπαθούν να συλλάβουν για περισσότερο από μερικούς μήνες, παραδέχονται πως η ευχαρίστηση στο σεξ, συχνά, εξασθενεί. Μπορεί να είναι διασκεδαστικό και συναρπαστικό να προσπαθείς για την απόκτηση ενός μωρού στην αρχή, αλλά όταν το χρονικό διάστημα αναμονής μεγαλώνει, το ζευγάρι αισθάνεται ότι μπαίνει σε μία διαδικασία όχι και τόσο διασκεδαστική.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η σεξουαλικότητα να φθείρεται. Για να μην καταλήξει το σεξ να μοιάζει με αγγαρεία, φρόντισε η σεξουαλική σου ζωή να είναι εξίσου απολαυστική. Περιποιήσου τον εαυτό σου και προσέγγισε ερωτικά τον σύντροφο σου. Νιώσε θελκτική και στείλε και σε εκείνον το μήνυμα ότι πάνω απ΄όλα θέλεις εκείνον και όχι μόνο … ένα σπερματοζωάριο του.

Πολλές φορές, το σεξ κυρίως τις γόνιμες ημέρες, μπορεί «να γίνει για να γίνει». Γνωρίζεις όμως ότι όταν οι άντρες βρίσκονται σε υψηλή σεξουαλική διέγερση, τα σπερματοζωάρια είναι ταχύτερα; Τώρα έχεις ένα λόγο παραπάνω να βεβαιωθείς ότι το σεξ θα είναι απολαυστικό και για τους δύο. Έτσι το όφελος θα είναι διπλό.

[mks_button size=»large» title=»Διαβάστε τη συνέχεια εδώ» style=»squared» url=»http://healthymom.gr/2016/04/14/%CE%BC%CE%AE%CF%80%CF%89%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%AC%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%BC%CE%AC-%CE%BD/» target=»_blank» bg_color=»#dd9933″ txt_color=»#FFFFFF» icon=»» icon_type=»»]

Μήπως στην προσπάθεια να γίνεις μαμά, νιώθεις το σεξ να μοιάζει σα… δουλειά;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.