Ξέρεις τι πρέπει να βάλεις το πρωΐ στο πρόσωπο σου;

Αλήθεια ξέρεις; Τι πρέπει να βάλεις στο πρόσωπο σου; Την αντιρυτιδική ή το αντιηλιακό σου; Ή μήπως την ενυδατική σου; Και το make up; Τώρα που έχει ζέστη; Που έχει τόσο ήλιο; Θα το βάλεις και αυτό;

Χώρο να έχουμε στα ράφια ή τα συρτάρια μας εμείς οι γυναίκες και λεφτά στην τσέπη μας… Και κάθε μαγικό μπουκαλάκι, κάθε γυάλινο βαζάκι που υπόσχεται πως θα μας κάνει να δείχνουμε πιο νέες, πιο όμορφες και πιο λαμπερές θα γίνει δικό μας… Ακόμα και στα κρυφά μερικές φορές..

Πρόσωπο και αντιγήρανση

Υπάρχει λοιπόν ένα σούπερ προϊόν εκεί έξω που δίκαια θεωρείται το καλύτερο προϊόν αντιγήρανσης: και αυτό είναι το αντιηλιακό σου. Αν λοιπόν υπάρχει ένα προϊόν που σίγουρα πρέπει να βάλεις στο πρόσωπο σου αύριο το πρωί, είναι αυτό. Βέβαια, ορισμένες μάρκες πηγαίνουν και ένα βήμα παραπέρα και περιέχουν και στοιχεία με ισχυρή ενυδατική, αντιοξειδωτική και αντιρυτιδική δράση.

Όμως, ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις, που το μαγικό βαζάκι τα περιέχει όλα, τα ανώτερης ποιότητας αντιηλιακά φίλτρα είναι αυτά που θα προστατέψουν το πρόσωπο σου από ρυτίδες και πρόωρη γήρανση. Όλες οι μελέτες που μας έρχονται από το εξωτερικό, όλες οδηγούν στην αντιηλιακή σου κρέμα για μέγιστη αντιρυτιδική προστασία.

Αυτός είναι και ο λόγος που ολοένα και περισσότερες «κορυφαίες» εταιρείες στον τομέα της αντιγήρανσης, ενισχύουν τις πρωϊνές αντιρυτιδικές τους κρέμες με ισχυρά αλλά φιλικά προς το δέρμα αντιηλιακά φίλτρα. Ακόμα και στα Make Up έχεις πλέον τη δυνατότητα να έχεις κάλυψη και αντιηλιακή προστασία μαζί.

Άρα λοιπόν αύριο το πρωΐ, θα πλύνεις με ένα ουδέτερο δερμοκαθαριστικό το πρόσωπο σου, και μετά θα απλώσεις με απαλές κινήσεις το αντιηλιακό σου, αυτό που ταιριάζει με τα δεδομένα της επιδερμίδας σου, μόνο του ή σε συνδυασμό με μία καλή ενυδατική κρέμα. Και θα βγεις έξω, όμορφη, λαμπερή και υγιής να καλημερίσεις τον κόσμο. Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη.

Με φρεσκάδα και αγάπη,

Μιράντα

Mom’s Club Beauty Editor

 

Ξέρεις τι πρέπει να βάλεις το πρωΐ στο πρόσωπο σου;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.