Όμορφο πρόσωπο: Απαλλαγείτε από την ενοχλητική γυαλάδα σε 60΄΄

Άλλο είναι να λάμπουν τα ζυγωματικά σας στο φως του ήλιου και άλλο να γυαλίζει όλο το πρόσωπο σαν να χρειάζεται άμεσα καθαρισμό. Για εκείνες τις στιγμές που διακρίνετε την ενοχλητική γυαλάδα βλέποντας το πρόσωπό σας στον καθρέφτη, ακολουθείστε τα παρακάτω εύκολα tips και φρεσκάρετε το πρόσωπό σας στη στιγμή.

  • Πριν απλώσετε το makeup σας, χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό για λιπαρό δέρμα ή κάποιο προϊόν που βασίζεται σε gel. Έτσι, το makeup θα παραμείνει για περισσότερη ώρα σταθερό χωρίς να γυαλίζει.
  • Αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα ή λιπαρή ζώνη Τ, χρησιμοποιείτε τα ειδικά απορροφητικά, στυπτικά χαρτάκια για να αφαιρείτε τη γυαλάδα στο λεπτό. Μην παραλείπετε να παίρνετε μαζί σας, όταν θα βρίσκεστε όλη την ημέρα σε κίνηση.
  • Αφού αφαιρέσετε τη λιπαρότητα με το στυπτικό χαρτάκι, περάστε το πρόσωπό σας μία στρώση με την πούδρα σας. Θα διώξει την κούραση που η γυαλάδα προσθέτει στην όψη σας. Πάντα στην τσάντα σας θα υπάρχει η πούδρα σας.
  • Υπάρχουν προϊόντα σταθεροποίησης του μακιγιάζ και η χρήση τους, είτε ταμποναριστά είτε σε μορφή σπρέι είναι ιδιαίτερα βοηθητική, αν έχετε λιπαρό δέρμα, καθώς χαρίζει ένα ματ αποτέλεσμα που σας συνοδεύει όλη τη μέρα.
  • Ακόμα και αν έχετε ξεχάσει τα στυπτικά χαρτάκια, με λίγο χαρτί κουζίνας ή μία χάρτινη πετσέτα, ταμπονάρετε το πρόσωπό σας, επιμένοντας στα σημεία που η γυαλάδα είναι πιο έντονη. Ανανεώστε το lip-gloss σας και δείτε αμέσως τη διαφορά.
  • Και ένα tip για λιπαρά μαλλιά: Σαμπουάν για στεγνό λούσιμο. Δεν πρόκειται για καινοτομία, αλλά πραγματικά μπορεί να σας σώσει, ειδικά αν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος. Είτε στη δουλειά, είτε σε ταξίδι, μπορείτε άμεσα να εξαφανίσετε τις λιπαρές ρίζες σε μαλλιά που δεν έχετε λούσει για δυο μέρες. Απλώστε στις ρίζες, κάντε ελαφρύ μασάζ με τις άκρες των δαχτύλων σας, βουρτσίστε καλά και έτοιμες!
Όμορφο πρόσωπο: Απαλλαγείτε από την ενοχλητική γυαλάδα σε 60΄΄

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.