Botox ανανέωσης στη σχέση; Κι όμως γίνεται

Το να ερωτευτείς είναι εύκολο. Το να παραμείνεις ερωτευμένος είναι το δύσκολο.

Όταν είσαι ερωτευμένος συνήθως βλέπεις το σύντροφό σου μέσα από τα γυαλιά της εξιδανίκευσης. Ένα κοκτέιλ ορμονών και νευροδιαβιβαστών σε κάνει να βλέπεις μόνο τα καλύτερα του στοιχεία, και να εθελοτυφλείς σε κάθετι αρνητικό. Όταν όμως αυτές οι χημικές ουσίες πάψουν να εκκρίνονται στο μέγιστο, εκείνη τη στιγμή είναι που μπορεί να αισθανθείς ότι βαριέσαι ή να βλέπεις πράγματα που σε ενοχλούν και που λίγο πριν ορκιζόσουν πως δεν υπήρχαν. Νοιώθεις μάλιστα κατά κάποιο τρόπο “εξαπατημένη” , λες και ο σύντροφος σου έχει εσκεμμένα κρύψει στοιχεία για το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του γενικότερα. Ακόμα και τις σεξουαλικές του επιθυμίες.

Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η φύση της μακροχρόνιας αγάπης. Το ζήτημα δεν είναι ότι ένας από σας εξαπάτησε τον άλλο, αλλά μάλλον ότι η αγάπη δεν μπορεί να μείνει για πάντα ιδανική – σε κάποιο σημείο θα πρέπει να κατέβετε από τα σύννεφα και να προσγειωθείτε στον πραγματικό κόσμο, με όλες τις “επιπλοκές» και τις ατέλειες του.

Οι περισσότεροι συμφωνούν στο ότι η πραγματική δοκιμασία της αγάπης είναι αφού περάσει ο αρχικός ενθουσιασμός.

Αντί να σκέφτεστε πώς ήταν τα πράγματα τότε, αγκαλιάστε και ζήστε με πάθος το τώρα! Το άτομο που ερωτευτήκατε είναι ακόμα εκεί! Κρατήστε την αρχή της σχέσης σας σαν μια πολύτιμη μνήμη που θα μοιράζεστε για πάντα.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να αναθερμάνετε τη σχέση σας:

Βρείτε χρόνο για τα παλιά ενδιαφέροντά σας.

Όταν είμαστε σε μία νέα σχέση συνήθως αφήνουμε για λίγο στην άκρη φίλους και ενδιαφέροντα. Το λίγο όμως πολύ εύκολα γίνεται πολύ…

Επανασυνδεθείτε με παλιούς φίλους σας και περάστε λίγο χρόνο χώρια από το ταίρι σας. Το να περνάτε όλο το χρόνο μαζί με τη σχέση σας καμιά φορά οδηγεί στο να αρχίζετε να βαριέστε ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Και η βαρεμάρα φέρνει τσακωμούς. Και γκρίνια. Κάτι που κανένας από τους δύο δε χρειάζεται.

Κρατήστε το πάθος ζωντανό.

Μέσα σε μία μακροχρόνια σχέση είναι εύκολο να χαθούν τα ίχνη της σεξουαλικής επιθυμίας και του ενθουσιασμού.

Κρατήστε ζωντανή τη σπίθα της σεξουαλικής επιθυμίας με το να έχετε τον εαυτό σας διαθέσιμο για ερωτικά παιχνίδια. Να θυμάστε πως και στο σεξ ισχύει η παροιμία “τρώγοντας έρχεται η όρεξη”. Είναι απόλυτα λογικό να υπάρχουν χρονικά διαστήματα πλήρους αδιαφορίας, αλλά αν αυτό κρατάει μεγάλο χρονικό διάστημα, πρέπει να βρείτε τι φταίει, και να προσπαθήσετε μαζί να βρείτε τη λύση.

Μάλιστα, πολλές φορές συμβαίνει, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής, το σεξ πραγματικά να ξυπνάει καλές παλιές μνήμες, επειδή το σώμα ανατρέχει στα αρχικά του συναισθήματα και επιθυμίες. Προσκαλέστε το σύντροφο σας σε ένα ταξίδι πάθους όπως παλιά, και μην εκπλαγείτε αν τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα και από τότε.

Μην ακολουθείτε πάντα τη ρουτίνα σας.

Εάν συνηθίζετε π.χ. να κοιμάστε βλέποντας τηλεόραση, κάποιες νύχτες αντικαταστήστε αυτή τη συνήθεια χαλαρώνοντας παρέα με κάτι που σας ευχαριστεί ή… γιατί όχι, βγείτε ραντεβού, απευθείας μετά τη δουλειά, πριν γυρίσετε σπίτι. Δοκιμάστε να ακολουθήσετε νέες δραστηριότητες μαζί, όπως ποδηλασία, χορό, κλπ. Η ρουτίνα στην καθημερινότητα φέρνει τη ρουτίνα και στο σεξ, για αυτό και ο μόνος τρόπος να αλλάξει κάτι τέτοιο, είναι να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα στην πηγή του.

Θυμηθείτε, το πάθος και το δυνατό σεξ υπάρχουν, όσα χρόνια και αν περάσουν! Είναι εκεί, αρκεί να προκαλέσετε το μυαλό και το σώμα σας να τα αναζητήσουν.

Botox ανανέωσης στη σχέση; Κι όμως γίνεται

Related Posts

8 πράγματα που μπορεί να μειώσουν τη Λίμπιντο σου

Μετά τον τοκετό μπορεί όντως να μειωθεί η επιθυμία σου για σεξ. Αυτό όμως δεν οφείλεται στη γέννα, αλλά στην αλλαγή της καθημερινότητάς σου. Διάβασε και για άλλους 10 κρυφούς εχθρούς της σεξουαλικής ζωής σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.